Ook StarsOnStage en Theater de Speeldoos mochten een cheque in ontvangst nemen

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken draagt het verenigingsleven een warm hart toe en hecht dan ook veel waarde aan het ondersteunen van lokale clubs. In het werkgebied van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken bruist het van de verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren.

Om deze lokale verenigingen en stichtingen te ondersteunen, organiseert de bank jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o. stelt een deel van de winst hiervoor beschikbaar en dit jaar is dat een bedrag van 150.000 euro.

279 deelnemende clubs
Tijdens deze campagne mochten klanten van de bank, van 12 jaar en ouder, hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de klanten waren geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht werd, des te meer geld deze vereniging of stichting zou krijgen. Er kon tot en met 24 september gestemd worden. Dit jaar deden 279 stichtingen en verenigingen mee met de Rabobank Clubkas Campagne, die allemaal stemmen konden gebruiken voor hun clubkas.

Bijdrage voor alle clubs
In de week van 1 tot en met 5 oktober gingen medewerkers, management, ambassadeurs en ledenraadsleden op pad om de cheques uit te reiken aan de clubs. Hierop stond het aantal behaalde stemmen en daarmee dus het uiteindelijke behaalde bedrag voor hun clubkas. Er kunnen weer mooie dingen gedaan worden binnen het verenigingsleven van ’s-Hertogenbosch, Heusden, Rosmalen, Vlijmen en Vught. De volledige uitslag is te vinden op de website van Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken: www.rabobank.nl/denbosch.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …