Uitnodiging wandelaars en nordic-wandelaars

‘Mijn wandelmaatje kan niet en dus blijf ik ook maar thuis.’ Vaak is dat een reden waarom mensen er niet toe komen om te gaan wandelen. Er zijn nog veel meer redenen te noemen. Je kent ze zelf ongetwijfeld.

Deze uitnodiging is bedoeld voor mensen die zich herkennen in het bovenstaande of zich afvragen of wandelen bij een club leuk is. Veroniek Wetzer: “Uit eigen ervaring weet ik dat het stimulerend en motiverend werkt om je aan te sluiten bij een club. Maar het is vooral heel leuk.” Sportclub Prins Hendrik uit Vught is een club die bijna elke dag de mogelijkheid biedt om te wandelen of nordic-wandelen op verschillende niveaus en dan ook nog in de prachtige omgeving van het clubgebouw – de Vughtse Heide – en altijd onder leiding van een trainer.

Erwtensoeploop
Op zaterdag 16 februari van 09.35 tot 12.15 uur houdt Prins Hendrik een Erwtensoeploop voor leden en niet-leden. Onder leiding van een trainer maak je een mooie wandeling in een stevig of iets rustiger tempo met als beloning een kom erwtensoep. De keuzemogelijkheden zijn: 7,5 km wandelen o.l.v. Bianca Zwart in een stevig tempo; 5 km wandelen o.l.v. Jos Claassen; 5 km nordic-wandelen o.l.v. Wim Dieden (eigen stokken meenemen); 7,5 km nordic-wandelen o.l.v. Loek van der Heijden, stevig tempo (eigen stokken meenemen). Aanmelden (en afmelden) is verplicht. Er is plaats voor maximaal 75 deelnemers.

Aanmelden
Aanwezig om 09.20 uur bij het clubgebouw van Prins Hendrik, Postweg 1, Vught. Kosten 2 euro als je voor 10 februari inschrijft, daarna 3 euro. Meedoen? Mail naar veroniek.wetzer@gmail.com, vermeld: naam, met welke trainer je mee loopt, vegetarisch of niet. Voor meer informatie over de (nordic)wandelmogelijkheden kijk op: www.ph.nl.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …