TV Bergenshuizen viert 40-jarig jubileum met vol programma tijdens Hemelvaart

Op 9 februari 1979 werd TV Bergenshuizen officieel opgericht en dus bestaat de Vughtse tennis- en padelvereniging dit jaar 40 jaar! Dat is op 9 februari van dit jaar al gevierd tijdens een drukbezochte en sfeervolle receptie en reünie. Deze festiviteiten worden nog eens dunnetjes overgedaan tijdens Hemelvaart op 29 en 30 mei.

Die twee dagen staat op het sportpark aan de Kraaiengatweg een bomvol programma op de planning met tennis- en padelactiviteiten voor iedereen, van jong tot oud en van alle spelniveaus, voor leden en niet-leden.

24-uurs tennismarathon
Centraal in dat programma staat een tennismarathon waarin vier fanatieke TVB’ers, met de steun van twee back-ups, de uitdaging aangaan om 24 uur non-stop te tennissen. In die vierentwintig uur, van woensdag 19.00 tot donderdag 19.00 uur, spelen zij elk uur tegen vier verschillende tegenstanders, zowel van binnen als van buiten TV Bergenshuizen. Afvaardigingen van B&W/gemeente, andere Vughtse sport-/tennisverenigingen, maar ook oud-voorzitters en -bestuursleden, commissieleden uit heden en verleden, trouwe sponsors, leden van het eerste uur en de regerend clubkampioenen bij zowel de senioren als de jeugd zullen acte de présence geven. Kortom, een spectaculair evenement dat het bekijken zeker waard zal zijn. De organisatoren Jeanine, Sam, Jade, Sander, Harm en Roel kunnen bij deze uitdaging de steun van vele TVB’ers en andere Vughtenaren ongetwijfeld goed gebruiken! Zeker omdat met deze tennismarathon geld wordt opgehaald voor twee goede doelen, te weten MOVE Vught en de eigen jeugd van TVB. Daarmee wil TV Bergenshuizen als Vughtse vereniging een steentje bijdragen aan het stimuleren en organiseren van sportactiviteiten voor alle Vughtenaren, van jong tot oud en ook voor mensen met een beperking.

Tennis en padel voor iedereen
Daarnaast is er die twee dagen nog veel meer te beleven op het tennispark in Vught-Zuid. Wat te denken van tennis- en padelclinics onder leiding van diverse trainers, een heuse jubileumcarrousel, glow-in-the-dark tennis voor de oudste jeugd, het traditionele Vroege Vogel-toernooi en een groot Jong-Oud tennis- en padeltoernooi. Voor elk wat wils dus, waarbij iedere TVB’er actief kan deelnemen aan de festiviteiten. Diverse onderdelen, zoals de clinics en het Jong-Oud toernooi, zijn bovendien open voor alle Vughtenaren, zodat ook niet-leden kunnen deelnemen en kunnen kennismaken met tennis en padel bij TVB.

Muzikale talenten
Dat is nog niet alles, want ook in en om het clubhuis wordt van alles georganiseerd. Op woensdagavond kunnen de muzikale talenten getoond worden tijdens een feestelijke karaokeavond en is er een grote loterij met mooie prijzen van trouwe sponsors en andere Vughtse middenstanders. De donderdag wordt begonnen met een ontbijt voor de Vroege Vogels en voor de jeugd en ’s middags is MOVE Vught aanwezig met allerlei leuke spellen voor de jeugd. Na het volbrengen van de marathon en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag voor het goede doel, kan de inwendige mens worden verzorgd op een Foodtruck Festival. De jubileumfestiviteiten worden afgesloten met een feestavond waar de voetjes van de vloer kunnen met de deuntjes en beats van dj Marcel.

Inschrijving geopend
Het complete programma in detail, meer informatie over de verschillende onderdelen en de mogelijkheid om in te schrijven is terug te vinden op de website www.tvb.nl. Alle TVB’ers en andere geïnteresseerden uit Vught en omgeving zijn dus uitgenodigd om op 29 en 30 mei het 40-jarig jubileum van TV Bergenshuizen mee te komen vieren.

Jubileumaanbod zomerlidmaatschap
Naast de mogelijkheid om kennis te maken met tennis en padel tijdens de festiviteiten, biedt TV Bergenshuizen een speciale jubileumvariant van het jaarlijkse zomerlidmaatschap aan voor niet-leden. Onbeperkt tennis en padel in de maanden juni, juli en augustus én twee lessen tennis of padel in de maand juni voor het toepasselijke bedrag van 40 euro. Een mooie gelegenheid in dit speciale jaar om de club en de sporten tennis en padel beter te leren kennen en ook in de zomer lekker te sporten. Aanmelden kan op 29 en 30 mei, maar ervoor en erna ook via de website van TVB.

Kijk ook bij

Uitslag halve finale 55e IVC Opera | Oratorium

Na een lange dag heeft gisteren de internationale jury onder leiding van mezzosopraan Linda Finnie …