‘Try Out’ voor jongeren in herfstvakantie

Ontdek je talent, een nieuwe sport of leer je creatieve skills kennen! Jongeren uit groep 8 en klas 1 en 2 van de middelbare school kunnen in de herfstvakantie gratis sportieve en creatieve activiteiten uitproberen.

Op donderdag 22 oktober van 11.00 tot 14.00 uur vindt de vierde ‘Try Out’ plaats. De Try Out Crew (Puck, Mirte en Amber) hebben samen met MOVE Vught en Plaza Cultura een sportief en creatief programma bedacht, dat wordt gehouden in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg in Vught.

Sport- of theaterchallenge
Tover je eigen kledingstuk om met een duurzame tie & dye-techniek met kurkuma; textielkunstenares Lynn-Kate Rosdorff helpt je op weg. Of ben jij meer een sportief type? Dan kun je samen met MOVE Vught meedoen aan kickboksen of een heuse boogschiet battle archery attack. Met theaterdocente Mary-Ann Schonk kunnen jongens en meiden improvisatie, humor en lef inzetten bij de theater challenge.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht via www.vughtbeweegt.nl en daar kies je uit een van de vier programma’s. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op de websites van MOVE Vught en Plaza Cultura of via Instagram @tryoutvught.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …