Try Out voor jongeren in de meivakantie

Ontdek je talent, een nieuwe sport, of leer je creatieve skills kennen! Jongeren uit groep 8 en klas 1 t/m 3 van de middelbare school kunnen in de meivakantie gratis sportieve en creatieve workshops uitproberen.

Op donderdag 6 mei van 11.00-14.00 uur vindt de volgende Try Out plaats. De Try Out Crew (Puck, Mirte en Amber) hebben samen met MOVE Vught en Plaza Cultura een sportief en creatief programma bedacht. Dit vindt buiten plaats bij de sportvelden van Zwaluw V.F.C. Daarbij wordt rekening gehouden met de maatregelen rondom corona.

Programma sport en creativiteit
Er zijn vier verschillende activiteiten te beleven, waar je er twee van kiest. Tover je eigen kledingstuk om met een duurzame tie & dye-techniek met kurkuma; textielkunstenares Lynn-Kate Rosdorff helpt je op weg. Met theaterdocente Mary-Ann Schonk kunnen jongens en meiden improvisatie, humor en lef inzetten bij de theater-challenge. Of ben jij meer een sportief type? Dan kun je samen met MOVE Vught meedoen met kickboxen of een heuse boogschiet-battle: archery attack.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht via www.vughtbeweegt.nl (aanbod jongeren) en daar kies je uit één van de vier programma’s. Binnen één ‘programma’ zijn steeds twee activiteiten opgenomen: Programma 1: Tie & Dye en Theater Challenge, programma 2 Tie & Dye en Archery Attack, programma 3 Kickboxen en Theater Challenge en programma 4 Kickboxen en Archery Attack. Deelname is gratis! Meer informatie is te vinden op Vught Beweegt of de websites van MOVE Vught en Plaza Cultura. Neem een kijkje en blijf op de hoogte via Instagram @tryoutvught.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …