Tot en met 10 maart nieuwe actie Museumkids in Museum Slager

Museum Slager doet in de voorjaarsvakantie opnieuw mee aan een actie van Museumkids. Tot en met 10 maart kunnen kinderen in het museum weer flink aan de slag als Museuminspecteur. Wil je meedoen? Dan vragen we jou om Museum Slager te bezoeken en vervolgens een beoordeling te geven van de exposities, ontvangst, inrichting en overige zaken die jij van belang vindt. Met jouw deelname en beoordeling neem je deel aan een campagne van Museumkids en maak je kans op een mini-beamer, waarmee je met je smartphone overal waar je wilt filmpjes kunt kijken, of andere leuke prijzen. Doe mee!

De beoordeling geven kan via de app of de website van Museumkids: https://museumkids.nl/voorjaarsvakantie-2019. Log in, kies een museum in het menu ‘Museum inspecteren’ en beantwoord de 12 vragen. Zo krijgt het museum van jou een rapportcijfer. Je kunt er ook foto’s bij uploaden. Museumkids is een initiatief van de Museumvereniging. Deze vereniging stimuleert een sterkere binding van álle inwoners van Nederland met de collecties van Nederlandse musea – dus ook van families met kinderen in de basisschoolleeftijd. In 2018 hebben zo’n 4.000 Museumkids en Museuminspecteurs ruim 11.000 inspecties gedaan met 70 Kidsproof musea als resultaat. Meer weten over de campagne? Kijk dan op https://www.museumkids.nl.

Museum Slager: Choorstraat 8, 5211 KZ ’s-Hertogenbosch. Volgende week op woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. (Tijdens carnaval gesloten.)

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …