Alle deelnemers aan Torenproat 2020

Torenproat blijkt ook een succes in De Meander

7, 8 en 9 februari was het weer tijd voor Torenproat. Het jaarlijkse, lokale tonpraatevenement in Sint-Michielsgestel, dat plaats biedt aan 1200 bezoekers. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: De Meander.

Ella Bété (foto Jesper Kapteijns)

Ook dit jaar was het weer drie dagen volle bak. Met een uitverkochte show op zaterdag en zondag. Elk met een eigen winnaar. Vrijdag mocht Willemke Zever de prijs in ontvangst nemen, gevolgd door Kor Bal als winnaar van de zaterdagavond. Zondag wist niemand minder dan de piepjonge debutant Ella Bété de Zilveren Toren te bemachtigen. Het publiek bepaalde dat Kor Bal uiteindelijk overall winnaar zou worden. Kor wist het publiek te verrassen met zijn geloofwaardige buut waar hij als Utrechtse student het verhaal vertelde over zijn kwijtgeraakte ouders, ‘accentrijke’ vrienden Jordy en Marko en zijn zogenaamde hertjes. Een terechte winnaar van Torenproat 2020.

Kor Bal (foto Bram van Hulten)

Een bericht vanuit de Fobussen
Bij een nieuwe locatie hoort een flinke organisatie. Hierbij kan natuurlijk niet alles in één keer goed gaan. We leren hier graag van. Hiervoor vragen we graag om uw hulp. Heeft u op of aanmerkingen op deze editie van Torenproat in De Meander? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar: voorzitter@defobussen.nl en maak kans op 2 kaarten voor Torenproat 2021.

Kijk ook bij

Twee nieuwe exposities in Museum Slager

Vanaf 12 december zijn in Museum Slager twee nieuwe exposities te zien: ‘Fotografie met een …