Home / Algemeen / Torenproat 2020, een combinatie van oud en nieuw!
Patisserie De Rouw

Torenproat 2020, een combinatie van oud en nieuw!

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent natuurlijk ook dat de voorbereidingen van Torenproat in volle gang zijn. Torenproat 2020 zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 februari. Dit jaar is er na 20 jaar een nieuwe locatie voor het jaarlijkse evenement van De Fobussen: De Meander. Deze frisse locatie zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling, maar uiteraard met behoud van de gezellige sfeer.

Niet alléén de locatie is nieuw, ook de jongste deelnemer is nieuw. Met zijn 18 jaar is Jesper Kapteijns de jongste deelnemer ooit die de toren durft te betreden. Natuurlijk bijgestaan door ouwe experts in het vak, zoals Thieu van Berkel, Paul van Gestel en Nancy Gerrits. Jesper is al sinds oktober druk bezig met de voorbereidingen, om zijn eerste keer in de toren tot een groot succes te maken. Bekende gezichten, gloednieuw talent, vertrouwde sfeer en een nieuwe frisse locatie, dat is waar Torenproat 2020 om draait. De voorverkoop vindt plaats op 25 januari in de Meander. Zoals gewoonlijk via een loterij. De nieuwe locatie brengt helaas ook minder plekken met zich mee, dus de verwachting is dat de kaarten snel zullen gaan. Voor de beste kans op tickets is het dus aan te raden om naar de voorverkoop te komen. Vanaf 13.00 uur worden de lootjes uitgedeeld waarna de loting om 14.00 uur van start gaat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …