Toptalenten in aantrekkelijk en gevarieerd concert

De muzikale avond ‘Proeven van Muziek’, die op 8 december door de Rotary in DePetrus, Heuvel 2 in Vught wordt gehouden, biedt een bijzonder gevarieerd programma. Naast jonge talenten van het Maurick College en een drietal finalisten van het 52ste Internationaal Vocalisten Concours (IVC) is er een spetterend optreden van ‘Dames Draaien Door’. De opbrengst van de avond komt ten goede aan een fonds voor instrumenten en lessen voor talentvolle muzikale jongeren in Vught. Aanvang van het programma 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur.

De groep ‘Dames Draaien Door’ bestaat uit de beste vrouwelijke Nederlandse dj’s, musici en vocalisten, die een unieke mix van live, entertainment en elektronische muziek naar voren brengen. Ze zijn professioneel en zeer ervaren entertainers en treden veelvuldig op in binnen- en buitenland. Op 8 december zullen ze na de pauze optreden, waarbij het bepaald niet verboden zal zijn om de dansvloer te betreden. Zij zullen een unieke mix van allround popmuziek en dance brengen. Eén van hen is de Vughtse zangeres Eva van der Donk.

Presentatie Dolle Diva
Het onderdeel van de finalisten van het IVC vóór de pauze zal bestaan uit herkenbare klassieke stukken en aria’s, van ‘Casta Diva’ uit opera Norma tot ‘I don’t know how to love him’ uit Jesus Christ Superstar en van aria’s uit de opera Carmen tot ‘I feel pretty’ uit West Side Story. Samen met een van Nederlands beste pianisten, Hans Eijsackers, zullen de Italiaanse sopraan Maria Novella Malfatti, de Nederlandse mezzosopraan Leonie van Rheden en de Duitse bariton Stefan Astakhov opnieuw gaan schitteren, nu op dit podium in DePetrus. De avond begint met drie jonge muzikale talenten, die nu nog leerling zijn van het Maurick College in Vught. De alt Miriam Heins en de sopraan Saskia Koster zingen, terwijl Do Klerx op de marimba zal spelen. De avond wordt op bijzondere wijze gepresenteerd door de bekende Nederlandse sopraan Francis van Broekhuizen, onder meer bekend van het tv-programma ‘Maestro’ en beter bekend als ‘Dolle Diva’.

Kaarten voor deze avond á 32,50 zijn te bestellen via e-mail: proevenvanmuziek@gmail.com.

Kijk ook bij

Heeft de waterstofauto nog toekomst?

Ingezonden mededeling Wanneer je de cijfers van de verkochte aantallen auto´s bekijkt, dan valt het …