Foto: Jeem Sportsphotography

Topatletiek bij Harry Schulting Games op Hemelvaartsdag

Wie wordt uw favoriet deze donderdag? De lokale trots (onder wie Erik Cadée), de nationale toppers of de internationale deelnemers (onder wie sterke Amerikanen) die aan de start verschijnen? De inschrijvingen voor de Harry Schulting Games beloven strijd en spektakel.

De HSG is 1 van de absolute topwedstrijden in Nederland en stelt de atleten centraal. Zo is er windvoordeel voor de sprint- en springonderdelen (de wind in de rug), zijn er series én finales en maken hazen het juiste tempo op de langere looponderdelen. Bij de 3 km voor de dames zorgt dat voor een limietpoging voor het EK<20 en op diezelfde afstand staat ook Maureen Koster aan de start, bronzenmedaillewinnares op de EK indoor eerder. Naast het enthousiaste publiek, moet extra prijzengeld voor een nieuw baanrecord net dat extra beetje motivatie geven. Hoger, verder en/of sneller, daar draait het om. Mis het niet!

Wie wat waar?
Wie het spektakel van dichtbij wil meemaken, is van harte welkom bij Sportclub Prins Hendrik aan de Sportlaan in Vught. Het 1e startschot valt om 16.00 uur en het programma eindigt rond 21.00 uur. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.harryschultinggames.nl.

PH-Trailrun
Ook de PH-trailrun wordt donderdag gelopen. Drie afstanden (8, 14 kilometer en 25 km) over avontuurlijke paden en heuvels. De starts van de trails zijn vanaf 13.30 uur, kijk voor meer informatie op www.ph.nl/ph-trail.

Kijk ook bij

Geen Elbrimale Musicale-Vught meer

Het bestuur van Stichting Elbrimale Fonds heeft besloten om vanwege een organisatorische structuurwijziging, de openbare …