Anouk Vetter tijdens de Harry Schulting Games 2019 (Foto: Max Kooijmans)

Topatletiek bij Harry Schulting Games op Hemelvaartsdag

Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, vormt de accommodatie van Sportclub Prins Hendrik weer het decor voor een dag topatletiek. De Harry Schulting Games is een van de absolute topwedstrijden in Nederland en ook dit jaar belooft het deelnemersveld met nationale toppers en internationale deelnemers veel strijd en spektakel. Toegang is gratis.

Bij de wedstrijd waarbij de atleet centraal staat is er windvoordeel voor de sprint- en springonderdelen (de wind in de rug), zijn er series én finales en maken hazen het juiste tempo op de langere looponderdelen. Het de afgelopen twee jaar zo gemiste enthousiaste publiek moet de deelnemers net dat beetje extra motivatie geven om topprestaties neer te zetten. Hoger, verder en sneller, daar draait het om!

Wie wat waar?
Wie het spektakel van dichtbij wil meemaken, is van harte welkom bij Sportclub Prins Hendrik aan de Sportlaan in Vught. Het eerste startschot valt om 15.30 uur en het programma eindigt rond 21.00 uur. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op harryschultinggames.nl.

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …