Toine van de Ven en Fons Potters morgen in debat bij NOVO3

Zaterdag 7 november tussen 11.00 en 12.00 uur is bij NOVO3 het derde debat te beluisteren tussen twee lijsttrekkers. Dit keer nemen Toine van de Ven (PvdA-GroenLinks) en Fons Potters (D66) het tegen elkaar op.

Van de Ven is op dit moment wethouder financiën en onder meer belast met openbare ruimte, natuur en milieu, onderwijs en sport. Potters is raadslid en oud-wethouder en adviseur strategische communicatie bij de Vereniging Afvalbedrijven. In het debat komt de problematiek rondom de woningbouw aan de orde, zoals de vraag waar er in Vught gebouwd moet worden en in welke prijsklassen. Verder wordt gedebatteerd over de afvalinzameling en het sociaal domein. De debatten bij NOVO3 vinden plaats met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op 18 november en zijn uiteraard te volgen via www.novo3.nl en ook terug te luisteren.

Laatste debat
Na dit laatste studiodebat vindt het afsluitende verkiezingsdebat plaats op zaterdag 14 november met de zes lijsttrekkers, dat van 10.00 tot 12.00 uur rechtstreeks wordt uitgezonden vanuit het raadhuis in Vught. Dat debat is te volgen via een livestream op de site van NOVO3.nl.

Kijk ook bij

Marieke van den Broek haalt zilver bij Beauty Awards

Zondag 25 april is bekend geworden dat Marieke van den Broek de tweede prijs heeft …