Toch nog expositie Fotoclub Den Dungen

Jaarlijks houdt Fotoclub Den Dungen in april een eigen expositie. Vanwege corona kon dit in 2020 en in 2021 helaas niet doorgaan. Toch willen de leden graag hun fotokunsten vertonen aan een breder publiek.

Bestuurslid Ben van Kaathoven: “We zijn dan ook blij dat gemeenschapshuis Litserborg ons de kans geeft de mooiste foto’s van de afgelopen 2 jaar in de huiskamer van Den Dungen alsnog te laten zien. Tot 31 oktober hangen er zo’n 60 prachtige foto’s die ook nog eens gratis te bezichtigen zijn. De thema’s van deze foto’s zijn heel divers. Dit loopt uiteen van natuuropnames, architectuurfoto’s, landschapsfoto’s, portretten tot macro. We zijn nu met 10 enthousiaste leden die plezier hebben in fotografie en die creativiteit, gezelligheid en een goede onderlinge band belangrijk vinden. De club bestaat uit een mooie mix van vrouwen en mannen, sommige beginnend, andere al meer gevorderd, maar allemaal met dezelfde passie voor fotograferen. We werken met maandthema’s, waarmee de fotografen ieder voor zich aan de slag gaan. Eens per maand gaan we op stap om samen te fotograferen. Hiermee willen we creativiteit, inzicht en techniek op fotogebied onder elkaar verbeteren. Er ontstaan dan ook verschillende en creatieve foto’s. Elke 2e donderdag van de maand worden deze besproken op onze clubavond. Een belangrijke afspraak binnen de fotoclub is dat de foto’s zeer beperkt bewerkt worden. Hiermee onderscheidt onze club zich van de meeste andere; de fotograaf moet hierdoor goed naar zijn instellingen, de stand van de zon, de lichtinval en de compositie kijken voordat de foto wordt genomen.”

Interesse?
Geïnteresseerd geraakt? U bent welkom bij Litserborg. www.fotoclubdendungen.nl, fotoclubdendungen@gmail.com. De expositie is te zien in Gemeenschapshuis Litserborg, Litserstraat 2, Den Dungen. Openingstijden maandag t/m vrijdag 10.00-21.00 uur. Van juli t/m september in het weekend gesloten.

Kijk ook bij

Dit moet je weten over een PayPal online casino

Ingezonden mededeling Wat is PayPal precies en hoe werkt het? Het meest voor de hand …