Tips om online de juiste tas te vinden

Ingezonden mededeling

Nu fysieke winkels steeds vaker hun deuren sluiten of gedwongen gesloten moeten blijven door onvoorziene omstandigheden, zijn we soms genoodzaakt om online te winkelen. Toch is het voor velen van ons lastig om online de juiste aankoop te doen zonder dat we het goed daadwerkelijk kunnen zien of voelen. Zo is dit ook het geval bij tassen. En dat terwijl we toch allemaal gemiddeld redelijk wat tassen slijten in ons leven. Het is immers handiger om de spullen die je meeneemt in een tas te stoppen dan alles in je broekzak te proppen. En het ziet er ook nog eens een stuk charmanter uit. Maar niet voor iedereen is het zo makkelijk om de juiste tas te scoren online, daarom hier wat handige tips.

Denk goed na over het formaat
Om een veelgemaakte fout te voorkomen, is het slim om goed voor ogen te hebben waar je de tas voor gaat gebruiken. Is het belangrijk dat er veel in past en moet de tas gemakkelijk te dragen zijn? Dan is het wellicht handig om voor een model als een rugzak te gaan. Een mogelijkheid hierbij is de Dakine rugzak, dit is een sportief model en het materiaal is van hoge kwaliteit. Daar heb je voor langere tijd plezier van.

Meegaan met de laatste trends
Het kan ook zijn dat je liever een hippe tas draagt dan een functionele. In dit geval zal je meer letten op het design van de tas. Trends veranderen continu. Zo zie je de ene keer veel tassen met slangenprint of panterprint look, loopt het andere moment iedereen weer met een tas met fringes. Denk voor jezelf goed na of je snel uitgekeken raakt op een trend, want het is best wel zonde als je een tas maar kort gebruikt. Als dit het geval is kun je namelijk beter gaan voor een tas met een effen design zoals de Ted Baker schoudertas.

Trendy kindertassen
Je kids willen er op weg naar school of de opvang het liefst altijd bijlopen met een vrolijke tas met hun superheld(in) of lievelings tekenfiguur erop. Toch weet je dat ze daar vroeg of laat ook op uit gekeken zullen zijn. Dan kan het nog best een klus zijn om een leuke en handige schooltas voor hen te vinden. Gelukkig spelen enkele tassenlabels hier goed op in. Zo valt een Zebra schooltas altijd in de smaak. De kinderrugzakken hebben vrolijke, kleurrijke prints waar menig kind graag de deur mee uit zal lopen.

Filter op prijs
Een van de voordelen van online winkelen is dat je kunt filteren op prijs. Stel een minimum- en maximumbedrag in en op deze manier vind je alle tassen die vallen binnen jouw budget. Op deze manier zal je nooit een te dure miskoop doen, want je krijgt alleen tassen te zien die vallen binnen de door jouw ingestelde prijsklasse. Naast filteren op prijs kun je natuurlijk ook nog filteren op bepaalde kleuren, materialen, soorten en nog veel meer. Zo slecht is het nog niet dus, dat online shoppen.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …