Tim de Boswachter bij Natuurgroep Gestel

Het is Natuurgroep Gestel gelukt om Tim de Boswachter naar Sint-Michielsgestel te halen! Tim is bekend van zijn podcast Missie Voelspriet en natuurlijk van de televisie waar hij al jaren het razend vrolijke en populaire programma ‘Beestenbrigade’ presenteert. Op zaterdag 24 februari is Tim van 14.00 tot 16.00 uur op bezoek in De Meander.

In zijn nieuwe tv-programma gaat Tim op zoek naar jonge boswachters die hem in zijn werk kunnen helpen. Tim vond het dan ook enorm leuk om naar onze mooie natuur te komen kijken en de kinderen uit Sint-Michielsgestel uit te leggen hoe je een jonge boswachter wordt. Hij heeft er ook een boek over geschreven: ‘Naar buiten met Boswachter Tim’ (het boek dat vies MOET worden …).

Op de foto
In de raadszaal van De Meander vertelt hij een verhaal over hoe belangrijk de natuur voor ons is en wat je er allemaal kunt tegenkomen. Zijn nieuwe boek is op deze toffe groene boswachtersmiddag te koop en Tim wil er graag zijn handtekening in zetten; als je dat leuk vindt, gaat hij ook nog met je op de foto!

Alle kinderen uit de groepen 2, 3 en 4 zijn welkom met een volwassen begeleider, maar … vol is vol! Meld je dus snel aan, in elk geval vóór 21 februari, via michel.langenberg@home.nl of telefoon 06-22432941. Kosten: 5 euro p.p. incl. consumptie. Géén pin, alleen cash.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …