Home / Algemeen / Tijd over tijdens de meivakantie? Word leiding bij de Lentespeeldagen!
Patisserie De Rouw

Tijd over tijdens de meivakantie? Word leiding bij de Lentespeeldagen!

In de aankomende meivakantie vinden de Lentespeeldagen van Jeugdwerk Rozenoord weer plaats. Van 27 tot en met 30 april spelen de basisschoolkinderen vier dagen lang bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Dit kan alleen met behulp van leuke leiding.

De Herfst- en Lentespeeldagen zijn een halfjaarlijks terugkerend kamp voor de basisschoolkinderen uit Vught. Zeven enthousiaste vrijwilligers organiseren deze dagen. Voor de begeleiding van de kinderen kunnen ze jouw hulp goed gebruiken.

Kinderen begeleiden
Samen met een andere vrijwilliger begeleid je tijdens de Lentespeeldagen een groepje van ongeveer tien kinderen. Onder jouw begeleiding spelen ze spellen, lopen ze tochten, gaan ze knutselen en nog veel meer. De activiteiten worden via een toneelspel en een verhaal voorzien van een rode draad. De leiding (m/v) die wij zoeken is minimaal 16 jaar en heeft natuurlijk affiniteit met kinderen. Je bent beschikbaar van vrijdag 26 tot en met dinsdag 30 april. Heb je verder energie, een goed humeur, uithoudingsvermogen en fantasie? En ben je tolerant en een beetje gek? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie
Doe mee en bezorg de kinderen een topvakantie! Stuur voor meer informatie een e-mail naar kinderspeeldagen@gmail.com. Of bel met Paul Adriaanse: 06-31582958.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Basketbalvereniging Octopus nodigt Vughtse jeugd uit

Ben je tussen de 5 en 10 jaar oud en vind je het leuk om …