Home / Algemeen / ‘Thuisin’ levert winnende huiskamer op
Patisserie De Rouw

‘Thuisin’ levert winnende huiskamer op

In Vught is een van de huiskamers van verpleeghuis Boswijk volledig opgeknapt. Deze ingezonden wens is uitgekomen nadat Thuisin de wedstrijd ‘Goed beDOELd’ begin dit jaar heeft uitgezet.

In samenwerking met diverse leveranciers en Thuisin De Kleurenkamer in Best is er geklust, behangen en geverfd en kunnen de dementerende bewoners genieten van een eigentijdse huiskamer die nu sfeer en warmte uitstraalt en echt een ‘thuis-gevoel’ geeft. Wel zo prettig voor bewoners en medewerkers.

Mooi wonen
Thuisin, staat voor mooi wonen. Maar Thuisin staat ook voor mooi leven. Een mooi leven in leefomgevingen van iedereen! En sommige verzamelplekken van instanties kunnen wel een beetje meer ‘mooi leven’ gebruiken. Dat maakte dat Thuisin De Kleurenkamer en verpleeghuis Boswijk de handen ineen geslagen hebben. Er is bijgedragen door materialen aan te leveren, mankracht en kortingen op montages. Alles voor een indrukwekkend resultaat.

Bosweg in de gangen
Onder regie van Thuisin De Kleurenkamer is in de gangen een bosweg gecreëerd. Met op maat gemaakt bomenbehang en bijpassende verf op de muren. De deuren zijn beplakt met levensechte voordeuren. De eetkamer en keuken zijn geschilderd en voorzien van behang, nieuwe gordijnen, in-betweens en een vloerkleed. Zelfs aan tafelkleden is gedacht. Een flinke klus dus, met een resultaat dat er mag zijn!

‘Goed beDOELd’ uitgelegd
Het was de eerste keer dat Thuisin deze actie uitgezet heeft. Er kon een verzamelruimte in het verzorgingstehuis, een hockeykantine, een koffie-/ranjahoekje bij de speeltuin op de hoek, of een clubhuis aangemeld worden, dat écht de handen van Thuisin nodig heeft. Uitsluitend non-profitverenigingen en -instanties. Een jury heeft uit zo’n 100 inzendingen een ruimte uitgekozen die het meest bij Thuisin past. Deze is inmiddels volledig opgeknapt, met een maximaal bedrag van 12.500 euro. Natuurlijk met het advies van een stylist én volledig afgeleverd door vakmannen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Een nieuwe lente – een nieuwe Basiscursus Groen!

De Natuurgroep Gestel gaat in het voorjaar weer een basiscursus Groen verzorgen. Met deze cursus …