Thuis koken en eten met stichting ‘Met je hart’

In de afgelopen periode is de stichting Met je hart Sint-Michielsgestel met ruim 400 alleenstaande ouderen gaan lunchen bij verschillende horecagelegenheden in Berlicum, Den Dungen en Sint-Michielsgestel. Daar is natuurlijk nogal wat geld mee gemoeid. De stichting wil kijken of wat extra geld kan worden gegenereerd door onderstaande actie op te zetten.

’Met je hart’ is op zoek naar thuiskoks die, al dan niet tegen een kleine vergoeding, voor ongeveer 4 personen willen koken en ze thuis ontvangen. Het diner zal bestaan uit voorgerecht, hoofdgerecht, toetje en afsluitend koffie of thee. De personen die komen eten betalen 25 euro aan stichting ‘Met je hart’. Op deze manier zijn beide partijen sponsor voor de stichting. Geprobeerd wordt zoveel mogelijk thuiskoks te benaderen zodat elk 2 maanden een aantal tafels kan worden bemand. De aftrap zal zijn op zaterdag 13 april; volgende data zijn zaterdag 8 juni en zaterdag 10 augustus.

Meedoen?
Wil je een thuiskok zijn of aansluiten, meld je dan aan via jan.minkels@metjehart.nl of bel naar 06-20541578. Je kunt ook een PB of Appje sturen, dan krijg je z.s.m. een officiële uitnodiging.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …