Thuis in de digitale wereld

Contact onderhouden met familie, vrienden en kennissen; inzicht hebben in financiële zaken, informatie vinden van de overheid of gewoon lekker surfen op het internet of foto’s en video’s bewerken en delen. Het is allemaal mogelijk en vaak eenvoudiger dan je denkt, maar je moet maar net weten hoe het werkt. Ga naar DePetrus en raak helemaal thuis in de digitale wereld!

Hebt u vragen over uw digitale apparaat of over het werken met DigiD? Wilt u werken met de digitale overheid, maar u weet niet hoe dat gaat? Vrijwilligers zitten klaar voor al uw vragen op digitaal gebied. Zij geven informatie én praktische tips. Neem uw apparaat mee en u wordt ter plekke geholpen op dinsdagen tussen 13.00 en 14.00 uur.

Klik & Tik
Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? De cursus Klik & Tik helpt je gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Je oefent op je eigen tempo met bijvoorbeeld het internet, websites en e-mailen. Op vrijdagen van 13.00 tot 15.00 uur; kijk voor de exacte data op huis73.op-shop.nl.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …