Home / Algemeen / Theaterworkshop senioren en kleuters in De Molenhoek
Patisserie De Rouw

Theaterworkshop senioren en kleuters in De Molenhoek

Mooie ontmoeting tussen generaties

De onbevangenheid van kinderen, de levenservaring van senioren en de wijsheid van beiden. Die combinatie zorgt voor prachtige ontmoetingen en plezier. Kinderen en senioren worden uitgenodigd om mee te doen met de theaterlessen van ‘Vis in het Water’ die plaatsvinden vanaf maandagmiddag 21 oktober in ontmoetingsruimte De Molenhoek, Molenstraat 191 Vught. Kosten: 1 euro per middag.

“Tijdens het zingen van het ‘My Generation’ lied zagen we dat generaties zo van elkaar genoten”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van ontmoetingsruimte De Molenhoek enthousiast. “Dat smaakte naar meer. We zijn daarom blij dat we – dankzij de bijdrage van Plaza Cultura – op zes maandagmiddagen een dans- en acteermiddag kunnen aanbieden in ontmoetingsruimte De Molenhoek.” Ervaren theater- en dansdocent Nicole Oerlemans verzorgt de middagen en laat deelnemers avonturen en vooral plezier beleven. De workshops worden vanaf maandag 21 oktober, zes keer op maandagmiddag gegeven, van 15.30 tot 16.30 uur in de ontmoetingsruimte. Kosten: 6 euro voor 6 workshops.

Doet u mee?
Kent u of bent u een senior die van theater, bewegen of zingen houdt? En vindt u het leuk om dit samen met jonge kinderen te doen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar g.jansrat@woonwijze.nl of te bellen naar 073-6562382.

Kleuters
Voor meer informatie over de lessen en aanmelding van kleuters (4-6 jaar) kunt u contact opnemen met Nicole Oerlemans: nicole@visinhetwatertheater.nl of bellen via 06-22239016.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Vervanging pianist in Vught Klassiek a.s. zondagmiddag

De pianist Shane van Neerden, die aanvankelijk stond genoteerd, kwam deze week met het bericht …