Theater de Speeldoos start 4 mei verkoop nieuw theaterseizoen

Het is elk jaar weer spannend welke artiesten naar Vught komen! Ook dit jaar heeft het theater zijn uiterste best gedaan om voor ieder wat wils te programmeren. Van cabaret tot toneel, van jeugdvoorstellingen tot theaterconcerten. Een tipje van de sluier? In de categorie topcabaret komen onder andere Guido Weijers, Freek de Jonge, Richard Groenendijk, Javier Guzman en Pieter Derks naar Vught. Mooie theaterconcerten worden gegeven door bijvoorbeeld Edsilia Rombley, Gers Pardoel en Stef Bos. Ook echt om naar uit te kijken zijn de tributes aan de Everly Brothers, Dire Straits, Supertramp en Prince.

Na het grote succes van de deelname aan het Nationale Theaterweekend van dit jaar biedt Theater de Speeldoos komend seizoen op 25, 26 en 27 januari wederom leuke voorstellingen voor maar een tientje. Nu al te boeken als verrassingsvoorstellingen. Het laagdrempelige uitgangspunt van dit theaterweekend past perfect bij de filosofie van Theater de Speeldoos om er ‘voor iedereen’ te zijn.

Zeker het vermelden waard zijn de toneelvoorstellingen die naar Vught komen. ‘Late lente’ is een ‘grote theaters’ topper die in Vught komt try-outen. ‘Opvliegers 4’ zorgt voor maar liefst twee hilarische avonden en ‘Laten we eerlijk zijn’ lijkt met spelers als Owen Schumacher en Hanneke Drenth van succes verzekerd. In mei speelt een prachtige toneelvoorstelling met oorlogsthema genaamd ‘Vogel’ met Bram van der Vlugt, maar ook het indrukwekkende toneelstuk ‘Emma wil leven’, dat geïnspireerd is op de documentaire van Jessica Villerius.

Vlak komend theaterseizoen de klinkende gastproducties ook zeker niet uit. Vaste waarden in het Vughtse programma zijn inmiddels namen als Musical Intermezzo, het Vughts Mannenkoor, Harmonie Kunst & Vriendschap, Toneelclub Doe’k en Theatergroep Spring. Een laatste theatertip? De jeugdprogrammering met bijvoorbeeld sprookjesmusical ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Juf Roos’. Gegarandeerd plezier voor de hele familie.

Op vrijdag 4 mei start om 13.00 uur de voorverkoop. Kaarten zijn dan aan de theaterkassa te boeken of via de website: www.theaterdespeeldoos.nl. Vanaf maandag 7 mei zijn kaarten ook telefonisch te bestellen via 073-656 55 88 (werkdagen van 11.30 tot 17.30 uur).

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …