(Foto: Gérard van Kessel)

Theater aan de Parade opent zijn deuren voor carnaval in Oeteldonk

Zondag 11 februari ontvangt het nieuwe Hoftheater der Amadeiro’s Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Amadeiro XXVI in de gloednieuwe Pleinzaal. Carnaval in Oeteldonk vindt weer plaats in Theater aan de Parade. Van voorfeesten en de Blauwen Aovond tot alle evenementen van de Oeteldonksche Club van 1882: Hoftheater der Amadeiro’s kleurt weer rood-wit-geel.

Na drie jaar afwezig te zijn geweest in het Theater aan de Parade, opent dit jaar het Hoftheater der Amadeiro’s zijn deuren voor het publiek. Oeteldonkers komen weer samen in de Pleinzaal om nieuwe herinneringen te maken. Marie-José Meeuwissen, Hoftheaterbaas: “Wat is Oeteldonk zonder het Hoftheater? Wij zijn verheugd om in de testfase Oeteldonkers, groot en klein, te mogen ontvangen in de Pleinzaal. Deze zaal is een plèkske naor m’n hart! Op zondag 11 februari ontvangen we Prins Amadeiro XXVI en meneer de Adjudant, Peer en Kees en de Geminteraod. Heel bijzonder dat op deze zondag ook mejuffrouw Hendrien deze keer aanwezig zal zijn. Wat een féést wordt dat in de nieuwe Pleinzaal!”

Kom in Oeteldonkse sferen
Naast alle bekende Voorfeesten in de week voorafgaand aan carnaval, staan ook alle vertrouwde evenementen op het programma tijdens carnaval 2024 in het nieuwe theater. Het Hoftheater is dé plek met een prachtig podiumprogramma zoals d’n Blauwen Aovond, het Keinderkupkesfeest, het ontvangst van de Jeugdprins, Open Hof, Oetelsation, Vruugkwek, Piep ende Bloaslust en natuurlijk de prijsuitreiking van de Grôôte Optocht.

Testfase
De komende carnavalsfestiviteiten in het Hoftheater vinden plaats tijdens de testfase van het nieuwe theater. Tijdens de testfase test Theater aan de Parade of alles goed werkt. Een soort try-out voor de grote première, de feestelijke opening, in het eerste weekend van maart 2024.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van de voorfeesten en D’n Blauwen Aovond gaat via Theater aan de Parade. Houd de website in de gaten voor de start van de kaartverkoop. De kaartverkoop voor alle evenementen van de Oeteldonksche Club gaat via Ticketpoint.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …