TP@Coffeelab met Thijs van de Meeberg 2022 (Foto: Rogier Boogaard)

Theater aan de Parade keert dit najaar terug bij COFFEELAB Den Bosch

Na een succesvolle eerste editie vorig seizoen, keert Theater aan de Parade dit najaar terug bij COFFEELAB Den Bosch. De trendy koffiezaak tegenover het Centraal Station wordt in september en oktober nog één keer omgetoverd tot verrassend pop-uptheater met bier, nacho’s en aanstormend, lokaal talent. Dit keer is het podium aan Elke Vierveijzer en haar nieuwe theatervoorstelling Drift, en Terence van der Loo met Ons Dorp. Er worden twee avonden met kleinkunst en muziek in COFFEELAB Den Bosch georganiseerd.

Elke Vierveijzer (Foto: Elke Vierveijzer)

Do 7 sep: Drift – Elke Vierveijzer
Voor haar voorstelling Lucht ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. Nu komt ze met Drift, een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens. Onze diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. Vierveijzer trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen.

Terence van der Loo

Do 5 okt: Ons Dorp – Terence van der Loo
In de muzikale voorstelling Ons Dorp vertelt acteur, zanger en theatermaker Terence van der Loo samen met muzikant Marnix Wetzer over herinneringen aan de stad waar hij opgroeide: ‘s-Hertogenbosch. Het is een muzikale reis langs de gedachten, herinneringen en dromen van Terence. Hij neemt je mee via verhalen en bestaande muziek die hem aan het hart gaan.

IJskoude biertjes en bergen nacho’s
“Met dit concept gooien we alle theaterregels overboord en doorbreken we het standaard avondje uit”, aldus Niels van Doormalen, producer bij Theater aan de Parade. “Hoe leuk is het om in de najaarsmaanden weer te genieten van theater met een ijskoud biertje en bergen nacho’s? Niet in het rode pluche in de traditionele theateromgeving, maar in een andere centrale ontmoetingsplek van de stad waar je koffiedrinkt en je favoriete vrienden ontmoet. En uiteraard met een vet verrassend programma.” TP@COFFEELAB biedt aanstormend talent de kans om zich aan publiek te presenteren. Tegelijkertijd is het voor jongeren een laagdrempelige en toegankelijke manier om kennis te maken met theater.

TP@COFFEELAB met Elke Vierveijzer is donderdag 7 september te zien en Terence van der Loo op donderdag 5 oktober 2023. De voorstellingen zijn om 19.30 uur en om 21.00 uur. Een kaartje kost € 13,50. Ga voor meer informatie & tickets naar theateraandeparade.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …