Home / Algemeen / Terug naar de seventies op Avulo Radio
Patisserie De Rouw

Terug naar de seventies op Avulo Radio

Iedere laatste zaterdag van de maand wordt het tweede uur van het radioprogramma Burengerucht op Avulo Radio, tussen 09.00 en 10.00 uur, uitsluitend gevuld met muziek uit een bepaald decennium.

De eerste editie van Burengerucht Classics was een succes. De programmamakers ontvingen veel aanvragen voor muziek uit de jaren zestig. Op zaterdag 23 februari is het tijd voor een uur lang muziek uit de seventies. Van Queen en Elvis, met Blondie, Earth & Fire, the Sweet, maar ook bijvoorbeeld Peter Maffay. Verzoekplaten zijn welkom. Laat vóór 23 februari weten wat je favoriete liedje uit de jaren 70 is. Welke plaatje brengt mooie herinneringen terug? Je kunt je verzoek op verschillende manieren kenbaar maken. Mail naar het programma via burengerucht@avulo.nl, spreek de voice-mail in, sms of app je keus naar 06-10066912 óf laat een bericht achter op Facebook.com/burengerucht.

Presentator Frans van Buuren zal tijdens het programma berichtjes melden uit die periode om nog meer in de sfeer van die tijd te komen. Op 23 maart staat het programma in het teken van de eighties. De nineties komen aan bod in april.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

‘Bevrijdingsetalage’ van Patisserie de Rouw

Weinig winkeliers in het centrum van Vught hebben tot nu toe gehoor gegeven aan de …