Terre des Hommes ’s-Hertogenbosch draagt 170.000 euro bij aan strijd tegen kinderuitbuiting

Vrijdag 25 mei 2018 vierden de vrijwilligers van de Terre des Hommes-winkel aan de Vughterstraat dat zij vijf jaar geleden voor het eerst de winkeldeuren openden voor het publiek in ‘s-Hertogenbosch. De hele week al draaide het Rad van Fortuin, waarbij klanten mooie prijzen konden winnen die gedoneerd waren door ondernemers uit ‘s-Hertogenbosch en Vught.

Gedurende de dag konden de klanten genieten van muziek van Pieter van den Elsen en zijn band en eind van de middag kwamen de 3Js, ambassadeurs van Terre des Hommes, met een fantastisch optreden. Burgemeester Jack Mikkers draaide aan het Rad de winnende hoofdprijs. En onthulde de cheque met het fantastische bedrag van 170.000 euro, de ‘winst’ behaald in vijf jaar met de verkoop van gedoneerde artikelen. Ook werden 12 vrijwilligers in het zonnetje gezet die al vanaf het begin bij de winkel betrokken zijn.

Terre des Hommes ‘s-Hertogenbosch bedankt haar klanten en donateurs voor de afgelopen vijf jaar en hoopt samen met hen de komende jaren weer een mooi bedrag bij elkaar te kunnen werken voor de strijd tegen kinderuitbuiting.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …