Home / Algemeen / Tennis: inschrijven voor Vughts Parken Toernooi
Patisserie De Rouw

Tennis: inschrijven voor Vughts Parken Toernooi

Op het park van de Vughtse tennisvereniging Wolfsbosch zal van vrijdag 1 tot en met zondag 10 november in diverse categorieën worden gestreden om het Vughtse tenniskampioenschap. Deelname is toegestaan voor alle leden van de Vughtse tennisverenigingen of KNLTB-leden die woonachtig zijn in Vught en Cromvoirt.

Het verleden leert dat het ‘Parken Toernooi’ bol staat van verbeten onderlinge duels waarbij uiteraard de sportiviteit voorop staat. Daarnaast worden in en rond het paviljoen onder het genot van een hapje en een drankje de gespeelde partijen geëvalueerd. Dit jaarlijks terugkerend toernooi, dat ieder jaar door een van de Vughtse tennisverenigingen wordt georganiseerd, staat ook in het teken van herkenning en gezelligheid.

Inschrijven
Er kan worden ingeschreven voor de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel in de categorieën HE en DE 17+ speelsterkte 3 t/m 8, HD, DD en GD 17+ speelsterkte 3 t/m 8 en de categorie HD, DD en GD 45+ speelsterkte 6 en 7. Er wordt in de mixen gespeeld in poules. De inschrijving is geopend; inschrijven is mogelijk via de website www.toernooi.nl.

Iedereen welkom
Vanzelfsprekend is iedereen die het tennis een warm hart toedraagt welkom om zijn of haar favoriet te komen aanmoedigen, of om kennis te maken met de tennissport. Het tennispark van Wolfsbosch ligt aan de Zonneweilaan 20 in Vught.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Een tekenbeet? Dit moet je doen

Ingezonden mededeling Een wandeling maken, een verjaardag buiten vieren, een fietstochtje door de bossen. Allemaal …