Telefooncirkel zoekt vrijwilligers

De Telefooncirkel Vught is er voor iedereen die op zoek is naar dagelijks telefonisch contact. Momenteel is de Telefooncirkel Vught, die is gestart door Vivent op verzoek van de Werkgroep Dienstverlening Rode Rik, al enige tijd actief met twaalf deelnemers in twee groepen. Het team van vrijwilligers dat de Telefooncirkel leidt, heeft versterking nodig!

Als deelnemer van de telefooncirkel wordt er aan je gedacht. Elke morgen een belletje: dat geeft een veilig gevoel en het is gezellig.

De Telefooncirkel Vught is er voor iedereen die op zoek is naar dagelijks telefonisch contact. Deelnemers aan deze activiteit ervaren het dagelijks contact als onmisbare sociale veiligheid. Iedereen kan deelnemen aan de Telefooncirkel, er zijn geen leeftijdscriteria. Ook zijn er geen kosten aan deelname verbonden. Het enige dat van deelnemers wordt verwacht, is dat zij elke dag telefonisch bereikbaar zijn en bereid zijn de volgende in de cirkel te bellen.

Leiders/ leidsters gezocht
Elke leider is verantwoordelijk voor één cirkel. De leider heeft alle gegevens van de deelnemers uit zijn of haar cirkel. Om 08.30 uur start de leider de cirkel door de eerste deelnemer in de cirkel te bellen. De laatste deelnemer op de lijst belt de leider waardoor de cirkel rond is. Vier keer per jaar wordt een bijeenkomst gehouden waarbij de leiders elkaar ontmoeten. Een uitgebreide beschrijving van de taken is beschikbaar bij Welzijn Vught.

Iets voor jou?
Neem dan voor aanmelden of meer informatie contact op met wijkwerker Frank Mulkens. Wanneer je bent aangemeld, volgt een persoonlijk gesprek om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail bij belangstelling of voor aanmelding naar:

Frank Mulkens email f.mulkens@welzijnvught.nl of telefoon 06-21101698.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …