Team Melis Hair & Beauty in Helvoirt

“Ruim 25 jaar geleden begon ik als 18-jarige net afgestudeerde kappersleerling bij de kapsalon. Met vallen en opstaan leerde ik als 5e generatie het kappers- en ondernemers vak en met veel liefde en passie hebben mijn ouders (en voorouders) en ikzelf de afgelopen 147 jaar een heleboel klanten geholpen. Mooie herinneringen die altijd in mijn hart zullen blijven.

De afgelopen 11 jaar heb ik me, nadat mijn vader mij tijdens zijn laatste dagen vertelde dat hij zijn leven hetzelfde zou leven wanneer hij erop terugkeek, vaak afgevraagd of ik dat ook zou kunnen zeggen. En heb ik ontdekt dat ik in de tweede helft van mijn leven nog graag iets anders zou willen doen. Vandaar mijn keuze om de salon te verkopen. Gelukkig heb ik in Ronald Martens een fijne opvolger gevonden.  Zelf zal ik nog tot 1 juli 2019 een aantal dagen per week aanwezig zijn om alles over te dragen aan mijn geweldige team.

Onze droom is om over een aantal jaar naar Zuidoost Spanje te gaan verhuizen om daar een kleinschalig hotel op te zetten waar het vooral draait om culinair genieten en ontspannen. Maar eerst ga ik een beetje tijd voor mezelf nemen en ben ik nieuwsgierig naar wat er op mijn pad komt, om me daarna te richten op het vertrek naar Spanje. Je kunt me volgen op social media: instagram.com/dianemelis1975 facebook.com/Diane Melis. Natuurlijk zal ik proberen iedereen nog zoveel mogelijk persoonlijk te woord staan.

Bedankt voor alle vertrouwen en wie weet tot in Spanje!

Disfruta cada día!

Saludos y un beso,
Diane”

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …