Tafeltennisrobot en demonstraties op open dag bij JCV 31 oktober

Zou je zelf eens willen ervaren en met eigen ogen willen zien hoe leuk, enerverend en moeilijk tafeltennis nou werkelijk is? Ga dan zondag 31 oktober eens kennismaken met ‘de beste sport voor de hersenen’, zoals tafeltennis door wetenschappers vaak wordt genoemd.

Op een speciale open dag laat de Vughtse vereniging JCV op de laatste dag van oktober al het mooie van de sport zien. Tussen 10.00 en 13.30 uur zijn in de eigen accommodatie van JCV aan de Van de Pollstraat 3A diverse spelers en trainers aanwezig om belangstellenden van alle leeftijden een kijkje in de keuken te geven. De trainers laten verschillende trainings- en spelvormen zien en de beste spelers van de club verzorgen demonstraties die aantonen hoe mooi – maar ook hoe snel én razend moeilijk! – tafeltennis eigenlijk is.

Robot
Als klap op de vuurpijl maakt JCV op de open dag gebruik van een tafeltennisrobot. Die machine kan ballen op alle gewenste plekken van een tafel spelen. Ook kan ‘hem’ worden verteld hoe hard of zacht hij de ballen op je moet afvuren en of dat met veel, weinig of geen effect moet. JCV is ervan overtuigd dat je na een bezoek aan de Open Dag helemaal in de ban bent van dat razendsnelle spelletje. En ook dat je het daarna niet snel nog ‘ping-pong’ zult noemen. Daarvoor is tafeltennis veel te leuk!

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …