T.V. Wolfsbosch zamelt geld in voor Villa Pardoes

Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 juni wordt bij tennisvereniging Wolfsbosch voor de vierde keer het BallenvoorBallen Toernooi gehouden. Dit toernooi is een open tennistoernooi, waarbij een aantrekkelijke pot tennis wordt gecombineerd met het inzamelen van geld voor een goed doel, een fris toernooi met een charitatief karakter.

Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën 20+ en 45+, op basis van actuele rating in de categorieën 3 t/m 9. Dit betekent dat deelname is gebaseerd op de gecombineerde actuele rating van een speler of speelster. Inschrijven kan in de spelvormen enkel, dubbel en mix.

KidsEvent
Daarnaast zal er ook voor de tennisliefhebbers aan de zijlijn voldoende vertier zijn. Enkele van de hoogtepunten zijn het KidsEvent op 23 juni, de barbecue en de feestavond. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door betrokken Vughtse ondernemers. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.wolfsbosch.nl. Ga vooral het toernooi bezoeken, want alle opbrengsten komen ten goede aan Villa Pardoes.

Villa Pardoes
Tijdens de vierde editie wordt Villa Pardoes ondersteund! Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar en voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s, die dromen van een onbezorgde week samen. Gedurende dit toernooi wil de organisatie met deelnemers, bezoekers, ondernemers en media op sportieve wijze geld inzamelen voor deze prachtige stichting. Meer informatie is te vinden op www.villapardoes.nl

Ballen voor een goed doel
De toernooicommissie hoopt op een groot aantal inschrijvingen. In de afgelopen drie jaren is het overweldigende bedrag van 15.000 euro bij elkaar getennist! Vughtenaren en andere enthousiastelingen die niet tennissen, maar het initiatief een warm hart toedragen, worden uitgenodigd om een vrijwillige donatie te doen. De organisatie zorgt ervoor dat alle ingezamelde ‘ballen’ bij Villa Pardoes terechtkomen. Een financiële bijdrage mag tijdens het toernooi in de collectebussen worden gedaan, maar kan ook worden overgemaakt via de actiesite www.geef.nl/actie/het-ballenvoorballen-toernooi/donateurs.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …