Symposium Borstkanker en dan?

Op vrijdagmiddag 11 oktober houdt het Jeroen Bosch Ziekenhuis een symposium over borstkanker. Wil je jouw draai weer vinden, leven zoals jij wil, en kun je daarbij hulp gebruiken? Ga dan naar dit gratis symposium. Aanmelden is verplicht en kan via voorlichting@jbz.nl of telefoon 073-5532457. Speciale dagvoorzitter is Maud Hawinkels, gezicht van Omroep Brabant en programmamaker.

Het afwisselende programma biedt o.a.: handvatten om je leven weer richting te geven, praktische adviezen en tips die je helpen jouw veerkracht te vergroten en aandacht voor nieuwe inzichten op het gebied van leefstijl. Bewegen, sporten en voeding zijn belangrijk tijdens het behandeltraject, maar ook daarna.

Eigen regie
Je hebt borstkanker, of borstkanker gehad. Je leven staat op zijn kop. Hoe zorg je ervoor dat de ziekte je niet de baas wordt? Wat jou is overkomen, dat kun je niet veranderen. Hoe je ermee omgaat wél. Je hebt dan misschien wel borstkanker, maar je bént het niet. Je bent veel meer dan dat. Het is niet voor niets dat Maud Hawinkels dagvoorzitter is. Zij heeft onlangs gehoord dat ze borstkanker heeft. Zij legt haar eigen ervaringen vast door te vloggen. Maud doet aan iedereen een oproep die te maken heeft met borstkanker: “Kom op 11 oktober naar het symposium in het Jeroen Bosch Ziekenhuis!”

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 630 bedden en ruim 4.000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het ziekenhuis verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl

Kijk ook bij

De Avond4daagse Vught gaat door

“Een tweede jaar zonder Avond4daagse Vught is ondenkbaar. Vorig jaar hebben we het besluit moeten …