OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats in de prachtige omgeving van de IJzeren Man in Vught. De deelnemers gaan gedurende de twee kilometer langs vlonderpodia in het water diverse vormen van entertainment ervaren.

Of je nu een ervaren zwemmer bent of voor het eerst deelneemt, alle deelnemers worden tijdens het zwemmen letterlijk ondergedompeld in een warm bad van andere zwemmers, uiteenlopende livemuziek en artiesten, dj’s, glijbanen, eten en drinken, en andere verrassingen. Langs het parcours zijn ook juichplekken waar vrienden, collega’s en familie de deelnemers kunnen aanmoedigen.

Zet onmacht om in kracht
Doe mee en zet jouw onmacht om in kracht. Het inschrijfgeld voor een volwassen deelnemer bedraagt 50 euro. Haal per persoon minimaal 250 euro aan donaties op bij familie, vrienden, collega’s en buren, zodat de deelnemers gezamenlijk baanbrekend kankeronderzoek mogelijk kunnen maken. Alléén samen kunnen we toewerken naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!

Vorm team met collega’s of relaties
De kosten per businessteam bedragen dit jaar slechts 500 euro (team van maximaal 4 personen). De tegenprestaties per businessteam zijn onder meer: 4x startbewijs Swim & Dance to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch; 4x omkleedmogelijkheid in start- en finishhome; 4x toegang tot after finish terras bij IJM Beach; bewaakte garderobe; eigen businessteampagina; logovermelding op overzichtspagina businessteams (zelf uploaden); vermelding teamnaam op overzichtspagina businessteams; teamfoto voorafgaand aan de start.

Kids kunnen ook meedoen!
Hoe vet is het voor kinderen vanaf 8 jaar (in het bezit van zwemdiploma A & B) om het laatste gedeelte van het parcours mee te zwemmen? Zij springen op spectaculaire wijze het water in om de laatste 600 meter naar de finish te zwemmen. Onder toeziend oog van ‘suppers’ en de Reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. De inschrijfkosten voor de Kids Swim bedragen 25 euro. Inschrijven en meer info: www.swimtofightcancer.nl/denbosch-vught

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …