SV. Real-Lunet tevreden met opbrengst voor Molukken

Afgelopen zondag was er op het sportcomplex van Real-Lunet extra aandacht voor de aardbeving op de Molukken. Dankzij de loterij, collectebus en eten is de totale opbrengst 1461 euro geworden. Dit bedrag zal tezamen met de opbrengsten van de nog komende inzamelingen, worden verdubbeld door de gemeente Vught.

De dag werd geopend door voorzitter Patrick Molle en burgemeester Van de Mortel. Er werd vooraf aan de wedstrijd tussen Real Friends en FC Den Bosch, een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aardbeving. Real Friends, bestond uit Molukse jongeren uit verschillende gemeenten zoals Breda, Waalwijk, Sittard, maar natuurlijk ook uit Vught en van FC Den Bosch waren het spelers van de O14-O15. Het bestuur is blij met de steun van de jeugdopleiding van FC Den Bosch, maar ook met de betrokkenheid van de jonge spelers van beide partijen en hun ouders.

Loterij
Ondanks de lage opkomst was het een leuke en sportieve dag. De bezoekers waren zeer te spreken over het lekkere eten. Het bestuur is zeker content met de aanwezigheid van enkele raadsleden en de burgemeester. Maar ook met de aandacht op de achtergrond van de vele anonieme particulieren en met name Vughtse ondernemers, die de prijzen voor de loterij hebben verzorgd. In dit verband gaat de dank van de organisatoren uit naar: AH Stationsstraat, Black Cherry tattoo, Boulangerie Goosens, Cafetaria van Berkel, Cafetaria Bienvenue, Cafetaria Jimmy, Chanok massage, Hoepelman Kappers, Jumbo Moleneindplein, Stocklots restposten, alle uit Vught, Vlugo Mondial Movers uit Den Bosch, HT Sports Oss-Rosmalen en Wijnhuis Huub uit Helvoirt en de catering van het eten uit Den Bosch/Rosmalen. Lotnummers die niet opgehaald zijn: 453-397-183-411-415-85-328-366-133-371-386-420-109-293-301-316-87-147-331-130- 138-263. Ophalen van de prijzen kan nog t/m 10 december 2019, i.v.m. houdbaarheid.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …