Plezier staat voorop!

SV Real Lunet bouwt aan de toekomst

Het bestuur van SV Real Lunet is weer compleet! Naast de zittende bestuursleden Jacqueline de Kroon, Yvonne van Liebergen, Andy Parinussa en Kiley Thijs zijn deze week Patrick Molle, Dave Reeuwijk en Glenn Simon toegetreden tot het bestuur.

Patrick Molle heeft Molukse roots en is jarenlang in de Bossche politiek actief geweest. Dave Reeuwijk heeft zelf ook gevoetbald bij Real Lunet en is o.a. medeorganisator van de nieuwe 073 zaalvoetbal Cup. Glenn Simon is meer dan 20 jaar betrokken bij Real en biedt spelers ook zakelijke mogelijkheden. Hij gaat zijn kennis en ervaring nu ook uitdragen in een bestuursfunctie. Door deze stap kan hij zijn blauwwitte hart laten spreken voor de hele vereniging en Real voorbereiden op de toekomst. De tijd heeft wel bewezen dat de belangen voor zijn geliefde club groter zijn dan persoonlijke belangen. Het dagelijks bestuur wordt gevormd door Patrick Molle (voorzitter), Jacqueline de Kroon (secretaris) en Yvonne van Liebergen (penningmeester). Met dit bestuur gaat Real Lunet bouwen aan de toekomst.

Jeugdopleiding
Met medewerking van hoofdsponsor Van der Wiel zal, onder leiding van Jos van Herpen, de jeugdopleiding verder geprofessionaliseerd worden en komt er extra aandacht voor de kwaliteit van de trainers. Ook Pieter Schrassert Bert, Bondscoach van Oranje onder de 15, zal hierin een rol krijgen.

Plezier voorop
Jacqueline de Kroon: “Wij zijn trots op de sportieve prestaties van onze teams en bouwen dit graag verder uit. Wij hebben ruimte voor nieuwe jeugdleden in alle leeftijdscategorieën. Plezier in het voetballen staat hierbij voorop, met onze trainers werken de kinderen aan hun eigen ontwikkeling. Ook als je nog niet in de competitie wilt spelen, kun je bij ons mee komen trainen. Onze dames en ons special team (senioren en jeugd) hebben ook nog ruimte voor extra spelers. Voor de jongste voetbalfanaten, vanaf 4 jaar oud, zijn we zelfs bezig om de mini’s op te zetten. Aanmelden kan via ledenadministratie@reallunet.nl.

Naast het voetballen zal SV Real Lunet komend seizoen vieren dat de vereniging 50 jaar bestaat. In het jubileumjaar wordt hier met voetbalspecials en een feest bij stil gestaan.

Kijk ook bij

Robotica-team Gymnasium Beekvliet wint scrimmage

Het robotica-team van Gymnasium Beekvliet (Panic Attack) is in de landelijke voorrondes van de First …