Leerzame zomeractiviteiten voor de Vughtse jeugd

Summer School, it’s fun!

Summer School, it’s fun! Geen Frans of wiskunde, maar workshops over musical, 3D-printen, streetdance of fotografie en samen gezellig een high tea maken of Den Bosch ontdekken. Dat is de opzet van de 2e Vughtse zomerschool voor jongeren. Een veelzijdig aanbod van activiteiten, workshops en uitjes in de zomerperiode, speciaal voor de Vughtse jongeren van 10 t/m 17 jaar.

Voor veel jongeren liggen reguliere activiteiten in de zomer stil. Ook jongeren vinden het leuk om nieuwe dingen te leren en samen gezellige activiteiten te ondernemen. Welzijn Vught is samen met een werkgroep waarin ook veel jongeren zitten aan de slag gegaan om een leuk programma samen te stellen. Net als vorig jaar is er een veelzijdig aanbod uitgekomen met dit jaar veel activiteiten op het gebied van kunst en cultuur.

Lokaal en internationaal
Veel van de workshops worden gegeven door Vughtse aanbieders en vrijwilligers. Zo werkt Welzijn Vught bijvoorbeeld samen met Plaza Cultura, Onze musical, dj Roozz, MusiCare, Atelier Opmaat, De Rode Rik, Designweek@school, Saskia van Oversteeg en Emilie Trompenaars. Naast alle Vughtse betrokkenheid wordt er ook samengewerkt met het Jheronimus Bosch Art Center in Den Bosch en geven internationale vrijwilligers van het Erasmus+ uitwisselingsprogramma de workshops Engels en Spaans.

Aanmelden
Het hele programma, inclusief uitgebreide uitleg van de activiteiten, data, kosten en aanmelden, staat op www.welzijnvught.nl/jongerenactiviteiten. Je kunt je voor één of meerdere activiteiten aanmelden, afhankelijk van wat aansluit bij je interesses en wat uitkomt met eventueel geplande vakanties. ‘Vol is wel vol’ dus wees er snel bij. Voor meer info: jongerenwerker Karin Sprik van Welzijn Vught via 073-6565350 of info@welzijnvught.nl.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …