Succesvolle SpeedMeet tussen werkzoekenden en werkgevers

Afgelopen dinsdag 3 juli verzorgde Job Investment in samenwerking met Weener XL, het werk- en ontwikkelingsbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch en de gemeente Vught, een SpeedMeet voor werkzoekenden op het terrein van de Isabella Kazerne in Vught. Tijdens deze middag kregen tientallen werkzoekenden die momenteel een bijstandsuitkering ontvangen, de kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met werkgevers in verschillende sectoren. De SpeedMeet bleek een schot in de roos. Ondanks de hitte kwamen zo’n 100 werkzoekenden af op de banenmarkt.

Zowel de werkzoekenden als de aanwezige werkgevers waren te spreken over het verloop van de SpeedMeet. Doel van de middag was om zo veel mogelijk mensen op weg te helpen naar een nieuwe baan. Die doelstelling lijkt gelukt met inmiddels al meer dan tien ingeplande sollicitatiegesprekken en zelfs een werkzoekende die direct aan de slag is gegaan in een nieuwe baan.

Wilt u meer weten over de SpeedMeet of bent u ook geïnteresseerd in een baan? Stuur dan een mail naar solliciteren@jobinvestment.nl of bel naar 073-7113712.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …