Home / Algemeen / Studiekring, ook iets voor mij?
Patisserie De Rouw

Studiekring, ook iets voor mij?

Babel Den Bosch start vanaf de zomer met Studiekringen. Wil je je als 50-plusser blijven ontwikkelen, de geest actief houden en nieuwe mensen blijven ontmoeten? Dan is een studiekring wellicht ook iets voor jou. Iedereen die samen met anderen nieuwe kennis wil opdoen en uitwisselen kan deelnemen aan een studiekring. Een studiekring vergroot ook je sociale netwerk en kan uitgroeien tot een hechte groep.

Laat je niet afschrikken door het woord studie. In een studiekring bespreek je met elkaar zelf gekozen onderwerpen, vanuit eigen ervaringen en deel je inzichten. Eenmaal per twee weken komt de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, eigen interesses, of opgedane kennis en ervaring die je met een ander wilt delen. Zo blijf je samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en betrokken bij wat er om je heen gebeurt.

Voor belangstellenden houdt Babel op 7 augustus een informatiebijeenkomst waarbij je kunt kennismaken met het fenomeen Studiekring en met andere belangstellenden. Het is prettig als je vooraf laat weten of je komt via e-mail carolineboogaard@babeldenbosch.nl of via de website www.babeldenbosch.nl of telefonisch per 073 6802900.

Woensdag 7 augustus | Hinthamerstraat 72-74 (pand bibliotheek) | 10.00 – 12.00 uur | gratis. Meer info: www.babeldenbosch.nl

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Ambities voor volgende raadsperiode: Onvoorwaardelijk kunnen meedoen in Vughtse samenleving

In Het Klaverblad van 15 juli gaf de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) een aantal adviezen …