Stil verdriet: nieuw boek van Anne-Mieke Vermeer uit Vught

Onlangs is het nieuwe boek ‘Stil verdriet – Hoe een hart zich kan verwonden aan een destructieve relatie’ van Anne-Mieke Vermeer verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Tien jaar geleden ontmoette Anne-Mieke Vermeer een liefde en de hemel ging open. Gaandeweg de tijd samen met deze geliefde, kwam ze er steeds meer achter dat veel in deze relatie niet klopte. Ze raakte steeds dieper verstrikt in een heftigheid van gevoelens vol tegenstrijdigheden die lang voor de buitenwereld onopgemerkt bleven. Om enige orde te brengen in de chaos van deze gevoelens, is Anne-Mieke haar emoties van zich af gaan schrijven. De gedichten in deze bundel, samen met de sprekende foto’s, nemen je mee in de emotionele achtbaan van de laatste jaren van deze destructieve relatie en de moeizame reis terug naar zichzelf en haar vrijheid.

Over de auteur
Anne-Mieke Vermeer, geboren in 1969, woont met haar vier kinderen in Vught. De zee speelt een belangrijke rol in haar leven. Vooral buiten de hoogseizoenen, als de stranden leeg zijn en uitnodigen om lange strandwandelingen te maken, is ze daar veel te vinden om uit te waaien en haar gedachten te ordenen. Zolang ze zich kan herinneren, gebruikt ze fotografie en schrijven om uiting te geven aan haar levenservaringen. Het bijzondere is dat Anne-Mieke foto’s en woorden op een unieke manier samenbrengt. Een prachtige combinatie die de sfeer en boodschap van de gedichten enorm versterkt.

Boekgegevens: Stil verdriet – Hoe een hart zich kan verwonden aan een destructieve relatie, ISBN 9789402248616, verkoopprijs 16,99 euro inclusief kosteloze verzending in Nederland en België. Uitgever Erwin de Haan.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …