Stijlvol lunchen of dineren midden in de aspergevelden

Woensdag 16 mei start de vierde editie van Asperges op de Velden. Een evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Culinair genieten van het witte goud in een unieke omgeving. Twee weken lang staat het pop-up restaurant weer middenin de aspergevelden van de Raaijmakers Hoeve, in het buitengebied van Eindhoven.

Het openluchtrestaurant is direct gelegen aan de 200 meter lange aspergebedden en biedt zowel ruimte voor kleinere groepen als voor grotere gezelschappen tot een maximum van 150 (overdekte) zitplaatsen. Elke dag bereiden de koks culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, hebben de sommeliers een selectie van verschillende wijnen samengesteld die naadloos aansluiten bij de gerechten die geserveerd worden.

Dagelijks geopend voor de lunch tussen 12.00 en 15.00 uur en voor het diner vanaf 18.00 uur. Meer informatie en/of reserveren: www.aspergesopdevelden.nl.

 

Kijk ook bij

Inspiratiefestival Het Verhaal van Franciscus

Ingezonden mededeling Op zondag 22 oktober houden de Franciscaanse Beweging en Stadsklooster San Damiano een …