Het bestuur van de kersverse stichting Vught Magazine bij de notaris: v.l.n.r. Bas de Groot, Roger Oomens, Hans van der Velden en Ton de Kort. (Foto: Ruud Strobbe)

Stichting Vught Magazine opgericht

Op het kantoor van Oomens van Waveren De Kuijper Notarissen is onlangs de stichting Vught Magazine opgericht. Daarmee is Vught wéér een stap dichter bij de realisatie van een eigen glossy magazine. Dit magazine – Vught MAG! – moet medio volgend jaar het levenslicht zien. De acquisitie voor het blad, dat door een volledig Vughts creatief team wordt gemaakt, is in volle gang.

Vught MAG! is een initiatief van de Vughtse journalisten Roel van den Eijnde en Ton de Kort en van vormgever Bas de Groot. Samen met Hans van der Velden (Het Klaverblad), fotograaf Ruud Strobbe én Janine Wildschut vormen zij het team achter deze in principe éénmalige Vughtse glossy. Dat moet een bijzonder blad worden, zowel in vorm als qua inhoud. Vught MAG! wordt een productie door, vóór en over Vughtenaren. In het blad komen onder meer grote interviews met spraakmakende personen van Vughtse bodem. Daarnaast is er echter ook volop aandacht voor de ondernemende kanten van Vught, voor de schatten van Vught, de prachtige natuur én voor de verrassende en wellicht minder bekende kanten van Vught. Ook het maatschappelijke gezicht van Vught wordt niet vergeten.

Tijdloos bewaarblad
Het bestuur van de stichting Vught Magazine, dat het realiseren van het magazine in goede banen gaat leiden, wordt gevormd door Bas de Groot (voorzitter), Hans van der Velden (secretaris) en Ton de Kort (penningmeester). Zij ondertekenden in het bijzijn van notaris Roger Oomens de akte van oprichting. De initiatiefnemers zijn binnen hun netwerken volop actief met het werven van adverteerders, die in allerlei vormen hun steentje bij kunnen dragen aan de realisatie van Vught MAG! Het is de bedoeling dat het tijdloze bewaarblad huis-aan-huis verspreid gaat worden, maar daarnaast óók komt te liggen op leestafels, in wachtkamers én op plaatsen waar bezoekers van buiten Vught informatie over het dorp in al zijn facetten komen zoeken.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …