Stichting Kindervriend Vught verrast Zomerkamp Bladel met donatie € 1.100

Stichting Kindervriend Vught bestaat enkel en alleen uit enthousiaste vrijwilligers. De grootste activiteit bestaat uit bezoeken van Sinterklaas en zijn Pieten. Dit doen zij al enkele jaren met veel plezier bij onder andere gezinnen, verenigingen en bedrijven. Alle overtollige gelden die voortkomen uit deze bezoeken worden bestemd voor een vereniging of andere organisatie die zich inzet voor kinderen.

Stichting Kindervriend Vught was er dit jaar snel uit welke Vughtse vereniging ze zou steunen met een donatie. Geheel onaangekondigd vertrokken ze naar de Bladelse bossen om daar Zomerkamp Bladel, onderdeel van Stichting Jeugdwerk Rozenoord, te verrassen met een bezoekje en een donatie. Het was de slotavond van een geweldige vakantieweek voor de kinderen in Bladel, iedereen was totaal verwonderd wat deze drie mannen op hun kampterrein kwamen doen.

Na een korte uitleg over het doel en de activiteiten van Stichting Kindervriend Vught werd het de leiding en kinderen als snel duidelijk wat er stond te gebeuren. Onder luid gejuich en applaus werd een cheque van maar liefst 1.100 euro overhandigd aan de compleet overrompelde leiding. De deelnemende kinderen aan dit geweldige vakantiekamp waren misschien nog wel veel blijer met het nieuws dat ze op de terugweg naar Vught (jawel, de kinderen fietsen bijna allemaal zelf heen naar Bladel en terug naar Vught) een heerlijk ijsje mochten nuttigen.

Al snel werd er gepraat over hoe Zomerkamp Bladel het gedoneerde geld wil gaan gebruiken. Dit horende konden we met een goed gevoel Bladel achter ons laten. Stichting Kindervriend Vught heeft met deze donatie wederom de juiste keuze gemaakt.

Indien u nog zou twijfelen over een Sinterklaas-bezoek bij u thuis, werk, sportclub of waar dan ook; niet doen gewoon bellen 06-14402531. En … met uw bijdrage kan Stichting Kindervriend Vught volgend jaar weer een goed doel, dat zich inzet voor kinderen in Vught, enorm blij maken. U kunt uiteraard ook een mail versturen naar : stichtingkindervriendvught@gmail.com. Ze zijn ook te vinden op Facebook. We brengen een onvergetelijk bezoek aan uw kinderen en maken daarmee andere kinderen weer heel blij.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …