Stevig ’rock-ontbijt’ bij NOVO3 op zaterdagmorgen

Op zaterdag 7 november serveert het NOVO3-programma Van Buuren Begint! een ’stevig’ ontbijt tussen 09.00 en 10.00 uur. Een uur lang de grootste hardrockhits en rockverzoeken van luisteraars.

Na speciale uitzendingen over de sixties, seventies, eighties, nineties en twee uur lang Duitse verzoekplaten, is het nu tijd voor een uur rockmuziek. Muziek van Van Halen, Bon Jovi, Journey, Nirvana enz., maar ook het stevigere werk van bijvoorbeeld de Golden Earring kan zo maar voorbij komen. Programmamaker Frans van Buuren zegt hierover: “Het idee is een uur lang de grootste rockhits te draaien die we allemaal wel kennen. Géén Trash Metal of Grunge of andere te heftige muziek, maar het mag wel wat steviger dan normaal!” Rockkenner Maurice Meesters sluit aan om alles van vakkundig commentaar te voorzien.

Iedereen kan een nummer aanvragen, je verzoekplaat is meer dan welkom! Frans van Buuren: “Laat voor 7 november weten welke rockplaat jij aan je ontbijt wil horen.” Je kunt je verzoek op verschillende manieren kenbaar maken: spreek de voicemail in, sms of app je keus naar 06-10066912 of laat een bericht achter op de facebookpagina van het programma facebook.com/VanBuurenBegint.

Kijk ook bij

Bart van de Hulsbeek stopt als wethouder in Sint-Michielsgestel

Bart van de Hulsbeek (VVD) ) stopt als wethouder van Sint-Michielsgestel. Hij heeft de fractie, …