Home / Algemeen / Sterker op het net met de gratis cursus Digisterker
Patisserie De Rouw

Sterker op het net met de gratis cursus Digisterker

Kunt u goed met internet omgaan, maar bent u nog niet zo thuis in het aanvragen van een DigiD en andere digitale aanvragen? In de gratis cursus Digisterker van de bibliotheek leert u onder begeleiding van ervaren docenten een DigiD aan te vragen en gebruiken. Ook leert u hoe u werkt met digitale aanvragen en hoe u persoonlijke omgevingen op internet beheert. U leert handige informatie te vinden en hoe u iets moet aanvragen bij bijvoorbeeld de gemeente. Ook krijgt u te zien wat de overheid allemaal al over u weet, zoals de opbouw van de AOW.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al met internet kunnen omgaan. De cursus wordt meerdere keren per jaar aangeboden en is kosteloos. Gestart wordt bij voldoende belangstelling. Aan het einde van de cursus worden certificaten uitgedeeld als bewijs van deelname. Hebt u interesse in de cursus? Meldt u zich dan bij Henriette van Lamoen, via henriettevanlamoen@babeldenbosch.nl, bel naar (073) 680 2950 of loop binnen bij DePetrus, Heuvel 2, Vught.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Landelijke Monumentenorganisatie dringt aan op hergebruik De Blauwe Scholk

De Stichting het Cuypersgenootschap, een landelijke monumentenorganisatie, maakt zich ernstig zorgen over de voorgenomen sloop …