Stem op Musical Intermezzo en win kaarten voor de nieuwe productie van Musical Intermezzo

Musical Intermezzo bestaat deze maand alweer 27 jaar! Een mijlpaal in het bestaan van deze Vughtse Muziektheatergroep die menig evenement met hun prachtige zang en performance opluistert.

Rabo Clubsupport
Ook dit jaar mag Musical Intermezzo weer meedoen aan de Clubsupport campagne die ieder jaar door de Rabobank wordt geïnitieerd. Dit jaar kan men stemmen van 5 t/m 25 oktober. Iedereen die een rekening heeft lopen bij de Rabobank en lid is, mag stemmen op een vereniging naar keuze. De Rabobank ondersteunt al jaren verenigingen en organisaties om hun financiële doelen te kunnen behalen. Iedere stem telt. Hoe meer stemmen een organisatie heeft, des te hoger de bijdrage is voor de clubkas. Zeker in deze bijzondere tijden is het ‘erbij-horen-gevoel’ enorm belangrijk. Vele clubs en verenigingen moeten extra uitgaves doen om de club overeind te houden. In het geval van Musical Intermezzo is dat een andere repetitieruimte waar de 1,5 meter kan worden geborgd. Deze is gevonden, met behulp van de gemeente, in de gymzaal van de Springplank. Inmiddels repeteert Musical Intermezzo daar alweer een aantal weken. Het is niet optimaal maar we zingen weer! Dat is waar het om gaat tenslotte.

Kaarten winnen
De première van de 12e muziektheaterproductie, de opvolger van In Beeld uit 2019, zou in 2021 gaan plaatsvinden. Echter door de Corona-crisis moet men deze gaan uitstellen naar een later moment . Zeker is dat Musical Intermezzo verder gaat op het muzikale pad waar zij met hun vorige productie ‘In Beeld’ in 2019 volle zalen mee trokken in Theater de Speeldoos. Prachtige liedjes, een live-band én gastoptredens.
Voor één van die voorstellingen zijn kaarten te winnen. Stuur een mailtje naar info@musicalintermezzo.nl met het bericht dat u op Musical Intermezzo heeft gestemd. De winnaar zal getrokken worden uit al de inzendingen.

Inzenden kan tot en met 25 oktober a.s. zolang de Rabo Clubsupport duurt. De winnaar ontvangt 2 kaarten voor één van de voorstellingen.

Op de site www.musicalintermezzo.nl is alle informatie te vinden.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …