Stem mee met de Vughtse Kerst Top 40 2022

December is dé maand van de lijstjes: cadeaulijstjes, mooiste-sportmomenten-lijstjes, TOP2000-lijstjes. Maar sinds twee jaar ook jouw Vughts-Kerst-Top40-lijstje. Want NOVO3 zendt op zaterdagmiddag 24 december, 1e én 2e kerstdag − steeds van 12.00 tot 16.00 uur − de 3e editie van de Vughtse Kerst Top 40 uit. Dé 40 mooiste kerstplaten voor jou en gekozen door jou en de andere inwoners van de gemeente Vught. Iedereen kan meedoen!

Ga naar www.novo3.nl/kersttop40 of scan de QR-code en kies uit de lijst en vertel de programmamakers van NOVO3 bij jouw nummer 1 hit waarom jij voor deze plaat hebt gekozen, welke speciale betekenis deze voor jou heeft. Er is alvast een selectie gemaakt, dus je hoeft alléén maar jouw 10 keuzes te maken. Mocht jouw favoriete nummer(s) nog niet op de lijst staan, vermeld dit dan ook, zodat jouw favorieten volgende jaar opgenomen kunnen worden in de keuzelijst.

Win een Digital Online Radio!
Onder de inzenders wordt een schitterende Digital Online Radio verloot. Stemmen kan tot en met zaterdag 17 december. Wie volgt de winnaar van 2021, Chris Rea op? Mariah Carey, Bing Crosby, Coldplay, Mud, André Hazes of toch Wham? Bestudeer de lijst. Welk kerstnummer is het populairst in de gemeente Vught?

Zo luister je naar NOVO3
Via internet: luister hier naar de NOVO3 live-radio-stream, of druk op de gele LUISTER LIVE knop bovenin het menu. Via FM op de radio: sinds kort kun je ook (via de mast in Helvoirt) naar NOVO3 luisteren via FM 106.1. Dus gewoon op jouw radio te ontvangen in de tuin, op de wekkerradio of in de auto. Kijk ook op www.novo3.nl/kersttop40 of scan de QR-code voor nog meer luistermogelijkheden.

Kijk ook bij

Verrassende winnaars op grootste degen-schermtoernooi van Nederland

Afgelopen weekend werd in Rosmalen de tweede editie gehouden van wat nu al is uitgegroeid …