De wisselbeker werd opgehaald bij ‘De Schalm’

Start Vughtse Dance Battle 2018

De wisselbeker van de Vughtse Dance Battle is helemaal opgepoetst en staat klaar om in maart te worden uitgereikt aan de winnaar van de 4e editie van de Vughtse Dance Battle. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Dit jaar doen maar liefst acht van de negen reguliere basisscholen mee, een record! De inschrijving is dinsdag 7 november opengegaan. De kinderen uit de groepen (6 en) 7 van de Koningslinde, de Springplank, de Leydraad, de Piramide, de Schalm, de Wieken, de Lichtstraat en de Baarzen kunnen zich nu inschrijven. Wacht niet te lang, want een team bestaat uit maximaal 15 leerlingen.

Oefenen
De Vughtse Dance Battle is een initiatief van MOVE Vught en wordt voor de derde maal in samenwerking met StarOnStage georganiseerd. Een zeer fijne samenwerking waarbij de dansdocenten van StarsOnStage zich richten op het aanleren van de dans en MOVE zich bezighoudt met de show die zal plaatsvinden op zondagmiddag 18 maart. In de week van 29 januari zullen de schoolteams gaan starten met oefenen. In samenspraak met de dansdocenten mogen de kinderen zelf vormgeven aan de dans én met ondersteuning van de ‘hulpouders’ kunnen zij nog extra aandacht besteden aan de kleding en grime. De organisatoren zijn zeer benieuwd welke fantastische dansen er op 18 maart worden vertoond op het podium van Theater de Speeldoos. Meer informatie over de Vughtse Dance Battle is te vinden op www.movevught.nl of www.starsonstage.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …