(Foto: Gerlo Beernink)

‘Start to Run’ begint weer

Met de hardloop-clinic Start to Run kun je de hardloper in jou ontdekken. Ook wanneer je al eens met lopen bent begonnen, maar dat om welke reden dan ook niet hebt kunnen volhouden, is Start to Run perfect voor jou. Samen beginnen met hardlopen is gewoon leuker! Het programma is verantwoord opgebouwd, de trainingen zijn supergezellig in de mooie omgeving van de Vughtse Heide en starten op zondag 18 februari.

Start to Run is al sinds jaren een heel succesvol initiatief van de Atletiekunie, bedoeld voor de (opnieuw) beginnende loper. De trainingen worden gehouden op zondagochtend, met uitzondering van de laatste training i.v.m. Pasen, deze training vindt plaats op zaterdagochtend. Op de laatste training loopt iedereen een mooie ronde in de Vughtse natuur van 3 kilometer. In Vught wordt Start to Run professioneel begeleid door Loopschool Wim Akkermans samen met een aantal ervaren en gediplomeerde trainers van de loopschool. “Hardlopen is een unieke ervaring waarbij je geniet van de mooie, groene omgeving van Vught waarin wordt gelopen. Bovendien is hardlopen goed voor je fysieke én je mentale gezondheid”, zegt Wim Akkermans.

Opbouw
Enthousiaste en gekwalificeerde trainers, een verantwoord programma, een mooie omgeving, een gezellige groep mensen met één gemeenschappelijk doel. Dat zijn de ingrediënten van Start to Run. Op zondag 18 februari kan jij ook meedoen met deze geweldige hardloop-clinic. In de trainingen is extra veel aandacht voor de balans in belasting, belastbaarheid, looptechniek en voor blessurepreventie.

Informatie en aanmelden
De trainingen in Vught vinden plaats vanaf het paviljoen van tennisvereniging Wolfsbosch, Zonneweilaan 20, om 10.30 uur. Aan een paar trainingen gaat een stukje relevante theorie vooraf, maar het grootste deel van de clinic is praktijk. Kijk hier voor meer informatie, de kosten en aanmelden.
Loopschool Wim Akkermans, www.loopschoolwimakkermans.nl, telefoon 06-40171421.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …