Start PANASJ kinderhockey in Vught

Superleuk! PANASJ hockey breidt uit en start in het nieuwe schooljaar 2019-2020, naast Rosmalen en Den Bosch, nu ook in Vught. PANASJ is een hockeyspeelconcept voor kinderen van 3 tot 10 jaar in de gymzaal. Bij PANASJ verbeteren kinderen hun motoriek, hockeytechniek en coördinatie.

Ouder-kind hockey (3-5 jaar)
Vind je het leuk om samen met je peuter/kleuter te sporten? Met bal en stick? Dan is PANASJ ouder-kind hockey echt iets voor jullie. De spellen richten zich op het bevorderen van de motoriek en het aanleren van de eerste basistechnieken. Maar het allerbelangrijkste is om samen lol te beleven. Je kind maakt spelenderwijs kennis met de eerste bouwstenen van taal en rekenen zoals synchroon tellen, symbolen herkennen en kleuren benoemen. Het vrolijk gekleurde materiaal stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. Dit alles op swingende Nederlandstalige muziek. De lessen duren 45 minuten met maximaal 10 kinderen en ouders.

Kinderhockey (5-10 jaar)
Wil je iets leren met bal en stick? Heb je lol in actieve tik- en balspellen en wedstrijdjes spelen? En wil je gave hockeytrucs aanleren? Dan is PANASJ hockey echt iets voor jou. Door de snelle vloer, het uitdagende materiaal en de swingende muziek leren de kinderen de basisvaardigheden, nieuwe technieken en spectaculaire passeerbewegingen goed aan. Het individu staat bij PANASJ centraal. We zien kinderen groeien tot zelfverzekerde hockeyers die met lef spelen en genieten van het spel. PANASJ is een goede vooropleiding en aanvulling op het veldhockey! De lessen duren 1 uur met maximaal 10 kinderen, op leeftijd en ervaring ingedeeld, in een groep.

Kennismaken met PANASJ hockey
Voor kinderen van 4,5 tot 6 jaar (groep 1 en 2): 2 proeflessen op woensdagmiddag 19 en 26 juni van 17 tot 18 uur in de Hertog van Brabantzaal. Aanmelden via Sjors Sportief. www.sjorssportief.nl. Voor kinderen van 6 tot 8 jaar (groep 3 en 4): 2 proeflessen op woensdagmiddag 19 en 26 juni van 18.00 tot 19.00 uur in de Hertog van Brabantzaal. Aanmelden via Sjors Sportief. www.sjorssportief.nl

Aanmelden
De PANASJ lessen zijn op dinsdag- en zaterdagmiddag in de gymzaal Vught-Noord en starten in het nieuwe schooljaar, eind augustus/begin september. Aanmelden via het inschrijfformulier op de website. https://denbosch.panasj.nl

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …