Start opleiding EHBO Sint-Michielsgestel

Weet u wat te doen bij een reanimatie? Zou u een AED kunnen bedienen? Wat moet u doen als een kind niet meer ademt?

In 12 avonden van de EHBO-opleiding zal u, op een voornamelijk praktische manier, worden geleerd om hulp te verlenen aan een medemens in nood. Van het plakken van een pleister tot het reanimeren en bedienen van een AED. Bij de EHBO-cursus is ook verbandleer en sinds vorig jaar Eerste Hulp aan Kinderen inbegrepen. Alles volgens de richtlijnen van de overkoepelende, landelijke organisatie ‘Het Oranje Kruis’. Aan het einde van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvangt men het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis.

Bij voldoende aanmeldingen gaat op 28 augustus a.s. EHBO-vereniging Sint Michaël weer starten met een nieuwe EHBO-opleiding. De cursus zal worden gegeven in Ontmoetingscentrum ‘De Huif’ aan de Hortensiastraat 2 in Sint-Michielsgestel.

De kosten voor het deelnemen aan deze cursus bedragen € 180. In dit bedrag zijn behalve de lessen ook het cursusmateriaal en het kopje koffie of thee in de pauze inbegrepen. Bovendien is hiermede ook de contributie van het eerste jaar voldaan.

Heeft u interesse, dan kunt u zich aanmelden op onderstaand adres.

M. Haerkens
Tel.: 06-19448527
E-mail: haerkens@hotmail.com
www.ehbo-sintmichael.nl

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …