Start nieuwe tennisseizoen T.V. Woburn op 3 april

Maandag 3 april gaat op Woburn het nieuwe tennisseizoen van start. De 6 gravelbanen met verlichting liggen er prachtig bij op de Eikenlaan 18 in Vught. En er staan dit seizoen weer veel leuke activiteiten in de agenda van het bosrijke en oudste tennispark van Brabant.

Naast de voorjaarscompetitie zijn er bijvoorbeeld het gezellige Vughts Herentoernooi, de Ladies Day en natuurlijk zullen ook dit jaar de klassiekers het Stoere Mannentoernooi en het Vroege Vogeltjes toernooi voor de jeugd niet ontbreken. Op deze ludieke dagen wordt er naar hartenlust getennist en daarna op het zonnige terras gezamenlijk gegeten. Want ook aan de innerlijke mens wordt veel aandacht besteed; de catering is bij elk toernooi zeer goed verzorgd.

Natuurlijk zijn er allerlei vaste tennisactiviteiten op doordeweekse avonden. Naast de husselavonden op woensdag en de trainingen voor de jeugd op dinsdag en vrijdag door Simon Tennis is er elke maandagochtend en donderdagochtend seniorentennis, voor 55+. Bovendien is er overdag bijna altijd plek om vrij te spelen en is afhangen niet nodig. En Woburn heeft geen bardiensten.

Aanmelden
Voor wie dit seizoen óók graag wil tennissen: bij Woburn is plek voor nieuwe leden en ook voor nieuwe competitieteams. Dus wie een heerlijk tennisseizoen tegemoet wil gaan; je bent welkom! Kijk meer informatie op www.woburn.nl of neem contact op met bestuur@woburn.nl.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …